Blog

Enneagram

Od ledna začne v prostorách novoměstské knihovny můj seminář Základní enneagram v aktualizované a prodloužené podobě.

Co je enneagram?

Co kdyby existoval účinný a radikální způsob, jak poznat sám sebe? Takový, který nekompromisně odhalí nánosy, slupky a přesvědčení, které jsme si na sebe nabalili během života, aby nás chránily před strachem, a ony nás přitom dělí od sebe samých, štěstí a naplnění?

Co kdyby existovalo učení, které je zároveň návodem jak a kudy těmito nánosy projít?

Co kdyby bylo zároveň způsobem, jak porozumět ostatním, jak prohlédnout skrze jejich chování a ochranné mechanismy a pochopit, odkud vycházejí a co je pohání? Co kdyby díky tomu do vašich vztahů s blízkými přineslo více pochopení, soucitu a lásky?

Co kdybyste díky tomu mohli vychovávat svoje děti na míru, abyste je podpořili zvládnout jejich strachy, projít výzvami a rozvinout v sobě to nejlepší?

Tím vším je, nebo alespoň může být ENNEAGRAM


Čeká nás 12 setkání v uzavřené skupině, hluboké ponoření k jednotlivým typům, ukázky autentických dopisů, filmové ukázky, úryvky z mé knihy Devět a moje mnohaletá terapeutická zkušenost, která mě naučila enneagram používat prakticky, jako nástroj sebepoznání, ale i jako mapu v těch nejnáročnějších situacích.

V uzavřené skupině bude dostatek času pro individuální práci, diskusi, sdílení a vzájemnou podporu.

Seminář je otevřen všem lidem bez rozdílu, ale kapacita je omezena.

Informace o termínech i základní informace o mně a eneagramu najdete na mých stránkách https://www.katerinabeata.cz/enneagram/seminare.